mate pravo BYT INFORMOVANI.
 

Clanok s nazvom "krajiny sa dohodli na zakaze geoinzinierstva" ktory bol uverejneny 1.11.2010 na www stranke C&EN (Chemical & Engineering News) hovori o tom, ze viac ako 190 narodov sa v danom case (oktober 2010) dohodlo, ze zakazu geoinzinierstvo ako sucast cinnosti vramci dohody OSN aby ochranili biodiverzitu zivota na planete Zem.
Krajiny zucastnene na ramcovom dohovore OSN o biologickej diverzite 1992 sa stretli na konferencii partnerov v japonskom meste Nagoya, kde sa dohodli, ze ziadne geoinzinierske aktivity spojene s pocasim ktore by mohli ohrozit biodiverzitu sa nebudu vykonavat pokial ich nebude mozne odsuhlasit na adekvatnom vedeckom zaklade a zvazeni suvisiacich rizik pre zivotne prostredie, biodiverzitu a suvisiacich socialnych, ekonomickych a kulturnych dosledkov.
"Toto rozhodnutie jasne umiestnuje riadenie geoinzinierstva v OSN tam kde patri," povedal Pat Roy Mooney, vykonny riaditel ETC Group, medzinarodnej aktivistickej organizacie proti geoinzinierstvu. "Rozhodnutia o geoinzinierstve predsa nemozu byt robene malymi skupinami vedcov z malych skupin krajin ktore sa rozhodli riadit pocasie," povedal dalej Mooney odkazujuc na Asilomarsku konferenciu o technologiach na ovplyvnovanie podnebia , ktora sa uskutocnila tento rok v Pacific Grove v Kalifornii, kde sa 175 ucastnikov dohovaralo na postupoch vramci geoinzinierskych vyskumov. Dokument z tejto konferencie v pdf formate najdete nizsie.

Faktom je, ze Spojene Staty neboli jednym zo signatarskych krajin a dohovor z Nagoye je bez ich suhlasu neucinny.
USA na dohodu o zakaze geoinzinierstva reagovalo nizsie prilozenym dokumentom nazvanym Inzinierstvo podnebia: vyskumne potreby a strategie pre medzinarodnu spolupracu (Engineering the climate: RESEARCH NEEDS AND STRATEGIES FOR INTERNATIONAL COORDINATION). Je teda jasne ze s geoinzinierstvom neplanuju skoncit ale naopak, chcu donho zatiahnut cely svet.
dokument:

GEOINZINIERSTVO V PLNOM PRUDE PREBIEHA AJ TU U NAS NA SLOVENSKU.
JA, AKO OBCAN TEJTO KRAJINY SA PYTAM: DOKEDY SI NECHAME "SYPAT CHEMIU NA HLAVU" ?
KEDY SI UVEDOMIME SVOJE PRAVA ?
BOLO BY NAMIESTE PYTAT SA KOMPETENTNYCH CO TO MA ZNAMENAT, NIE NAPADAT CI VYSMIEVAT TOHO, KOMU NIE JE LAHOSTAJNA KVALITA ZIVOTA A BUDUCNOST TEJTO PLANETY, TAK AKO TO MAJU VO ZVYKU MNOHI..

V spravach sa neustale objavuju informacie o pocte zatvorenych skolskych zariadeni v dosledku chripkovych epidemii  (napr. webnoviny - clanok z 28.1.2011), chronickou obstrukcnou chorobou pluc trpi na svete len oficialne 600 000 000 ludi a rocne nanu zomieraju asi 3 000 000 ludi (chochp.sk), nebudem dalej pokracovat o astme a dalsich chorobach pretoze by som neskoncila do rana. Prikladam par zaujimavych obrazkov a tento prispevok zakoncujem so slovami: ZOBUDTE SA; TERAZ. Neskor uz moze byt neskoro.

mortty
16/5/2011 10:54:03 pm

Článok je veľmi dobrý, ale to prvé video by som odstránil. :D
Ináč, thumbs up.

Reply
18/5/2011 09:05:45 pm

cau mortty. suhlasim :D video som uz zmenila.. dik!

Reply
18/5/2011 11:12:01 pm

To prvé video tam má ostať, ja to chápem ÚPLNE. Pochodovala som 40 dní v Španielsku - CAMINO, videla som masívne akcie CHEMTRAILS-u nad nami. Z lietadiel som zase videla chemické oblaky z hora...
Nech už nám konečne docvakne, že EKO a BIO už neexistuje - nemôže existovať, práve kôly takýmto sviňstvám. Niet času rozmýšľať a čakať - TREBA KONAŤ. Ja chcem konať.

Reply
18/10/2011 11:26:45 pm

prosím, pozrite si moje zábery>

http://tomasorban.tumblr.com/post/11059099798

+

http://tomasorban.tumblr.com/post/11651006625

+

http://tomasorban.tumblr.com/post/11650435385

Reply
annonymus
8/4/2013 04:19:03 am

uzatvorit stat,vzdusny priestor vystupit z nato, a branit sa raketovym stitom voci amerike,, tak ako to bolo za studenej vojny ,,lebo dalej to takto nepojde .sak uvididte na potomkoch.. a ked uz uvidite chemtrails ,tak ba druhy den cakajte kyslý dázd s ph od 3-10 cize kyselina a zasada takze sa chrante

Reply
annonymus
8/4/2013 04:24:20 am

aj ja dnes 8. apríla sa ukázalo ,konecne po mesicoch slnko a "hĽa" uz pride 17 hodina k veceru a lietadla sem -tam sem a tam asem atam ako na cvicisku ani 2 hodiny neprejdu a je poslnku,predpoved pocasia hlasi dazd ?? aky ? kyselina za obsahom hlinika ktory nam vyziera kosti a blokuje vapniku vstupu ku kostiam

Reply
adminka prosim ta ked mozu dat fotky bo mam aj nejake dokazy k tomu som to nafotil
8/4/2013 04:25:42 am

""":__??

Reply



Leave a Reply.