mate pravo BYT INFORMOVANI.
 
Kto je to Benjamin Fulford ?
Benjamin Fulford (nar. 1961) je zurnalista kanadsko-zidovskeho povodu ktory sa rozhodol zit v Japonsku. Pochadza z pomerne vyznamnej rodovej linie - je to vnuk George Taylor Fulforda ktory bol jednu dobu vacsinovym vlastnikom General Electric, jeho otec bol kanadsky velvyslanec.
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Fulford


Pozrite si toto kratke video so slovenskymi titulkami:

Pokial chcete vediet a vidiet viac, pozrite si aj toto hodinove video:

Benjamin Fulford na svojej stranke http://benjaminfulford.net/ vo svojom reporte o geopolitickych novinkach a analyzach hovori o tom, ze prebiehajuca svetova financna vojna sa blizi k svojej finalnej faze. Viacere zdroje (vratane MI6 a japonskej armadnej inteligencie) potvrdili ze nedavno obrovska delegacia informovala Washington D.C. o tzv. Akte vzbury. 
Federalny rezervny urad informovali o tom, ze musi okamzite ukoncit svoju cinnost a musi byt implementovany novy financny system, inak bude USA uplne odrezane od sveta. Blizko k otvorenej vzbure je aj armada ktora s podporou viac ako pol miliona vojakov podpori uplne vycistenie Washingtonu D.C., ako hovori zdroj CIA. Osadenstvo Washingtonu D.C. teda celi vyberu medzi odstupenim a riesenim komisiou pre pravdu alebo, v opacnom pripade im hrozi zatknutie, obcianska vojna, chaos a eventualne smrt pre vsetkych konspirantov (vladnuci spolok) -  http://benjaminfulford.net/sample-report/ 


..v nespocetnom mnozstve informacii a dezinformacii ktore su v sucasnosti k dispozicii z kazdej strany sa obcas jednemu tazko orientuje, v podstate si nemozeme byt isti nicim. 
Osobne zatial neviem co je na tom pravdy, myslim si vsak ze dane informacie su zaujimave dost na to, aby ste o nich vedeli aj Vy. 
Opakujem: nech si kazdy spravi svoj vlastny nazor ..ucelom tejto stranky nie je hovorit Vam co a si mate mysliet ;)
Juraj
14/3/2011 04:58:57 am

Nezer to uz!

Reply
X11
14/3/2011 08:14:28 am

Konšpirácie naše každodenné, som to video musel vypnúť lebo mi nedávalo ani hlavu ani pätu a úplne nudilo :P another one please :) that´s not enough

Reply
daniela
14/3/2011 06:34:37 pm

no, asi on nezere to...len rozmysla...su to divne suvislosti a zaujimavo sa sprava aj priroda...vzdy tak ako to pasuje urcitym ludom a skupinam

Reply
jaja
15/3/2011 05:47:07 am

Nenech se znechutit vykriky lidi,jejichz zbytnele ego je ziveno pouze masmedii a ani se nezamysleji nad tim,ze vse posuzuji mozkem naprogramovanym uz od skoly a vzdy budou jen papouskovat to co nekde slyseli v televizi ci skole..

Reply



Leave a Reply.